Mijlpaal ontwikkeling Route42


Het was een spannende dag vandaag voor het ontwikkelteam. De eerste prototypes van onze ‘hub’ zijn ingebouwd en alles is perfect verlopen. Hier proosten we op! We waren vandaag te gast bij Gerard vd Meer van Midland transport waar Dimitri Aubel van Aubel logistics zijn mooie gepoetste vrachtwagen combinatie ter beschikking stelde aan ons om mee aan de slag te gaan. Onder toeziend oog van Paul Haverkamp (TVM) en overige teamleden van Route42 zijn de ontwikkelaars aan de slag gegaan om de ‘hub’ te installeren en diverse tests uit te voeren om te kijken of alles naar behoren werkt. So far so good;). De ontwikkeling loopt mooi op schema en nu we een rijdende truck hebben voorzien van onze ‘hub’ kunnen we de vervolgstappen maken en al voorzichtig de eerste data inzichten vergaren. We zullen jullie verder op de hoogte houden en bij een nieuwe mijlpaal weer berichten.


Comments are closed