Route42 met TVM op BNR radio

Vandaag was Route42 samen met TVM te gast bij het radioprogramma Eyeopeners gepresenteerd door Marijke Roskam. In dit programma vertelt Marijke alles over impactvolle innovaties waar je nu wat aan hebt!

Zie hier ook de leuke aankondiging van het programma “Anti-vermoeidheidsmeters in de vrachtwagen”

Er valt nog veel te verbeteren aan de veiligheid van vrachtwagens in het verkeer en nieuwe technologie moet daar de doorslag in gaan geven. Verzekeraar TVM en techproducent Route42 gaan samen een wonderdoosje ontwikkelen, vol met de nieuwste techniek om de transportsector veiliger te maken. En wat er allemaal in dat wonderdossje zit, vragen we aan Joost Sterenborg, innovatiemanager bij TVM en Max den Dopper, oprichter van Route42

Beluister het interview (skip naar 3.00 minuten voor het interview met TVM en Route42)

Comments are closed