Opdracht in de scheepvaart

Ook in de scheepvaart weten ze Route42 inmiddels te vinden. De komende maanden zal Route42 namelijk aan de slag gaan voor ArenaRed. De speerpunten van de ontwikkeling van ArenaRed richten zich op;

  • Dieselvervangingspercentage
  • Rendement
  • Emissies met name; CO2, NOX, PM, Methaanslip.

Route42 zal zich samen met ArenaRed bezig houden met het ontwikkelen van communicatie tussen de Flexfuel motor en het schip. Voor de motoren zal er samen gewerkt worden met niemand minder dan Dolderman,  de officiële dealer van de toonaangevende motorenfabrikanten Caterpillar, Hatz en John Deere. ”

We zien dat er nog veel efficiëntie valt te behalen als we meer grip krijgen op foutmeldingen vanuit de motor, vandaar de samenwerking met Route42 om hier een stap in te maken” aldus ArenaRed en Dolderman. Deze efficiëntie slag is precies dat wat we als Route42 doen met behulp van onze enigine en ICT kennis. Naast de efficiëntie slag op foutmeldingen gaan we ook nog een stap verder en zullen we ook remote diagnostics ontwikkelen.

Comments are closed