In het verleden waren we voor de ontwikkeling van de auto afhankelijk van de ingenieurs als het gaat om ontwikkeling van alle componenten. Denk maar eens aan Karl Benz, die de ontsteking bedacht of Henry Ford die, voordat hij het Model T produceerde een chief engineer was bij Edisons. Als snel na de opkomst van de elektronica werd deze geïntegreerd in motorvoertuigen. Tegenwoordig zijn auto’s uitgerust met een GPS-systeem, bluetooth handsfree kits of automatische koeling. Deze integratie van elektronica in auto’s heeft een grote impact voor zowel passagiers als voor chauffeurs. De nieuwste technologie zal ook in de toekomst verder geïntegreerd worden in onze auto’s, denk maar eens aan – mobiel betalen voor een parkeerplaats, biometrie of zonnepanelen. Dit betekent echter niet dat de integratie van de elektronica in motorvoertuigen in haar volle potentieel benut gaat worden, sterker nog er is een grote kloof. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar veiligheid en brandstofverbruik, hier biedt electronica geen oplossing om minder afhankelijk te zijn van de chauffeur.

Route 42 is een jong en dynamisch bedrijf in de transportsector en scheepvaart en  gaat verder waar anderen stoppen. Door middel van vergaande kennis van engineering en ICT zijn wij in staat echt te innoveren in de markt. Om deze visie na te streven zijn wij opzoek naar talent om ons hierin te versterken. Jij bent degene die de nieuwe ontwikkelingen onderzoekt en oplossingen aandraagt voor de nieuwe revolutie als het gaat om brandstofverbruik en veiligheid in de transportsector en scheepvaart. Als zowel engineering als ICT je niet vreemd zijn solliciteer dan op de stage/afstudeer opdracht en laten we de transportsector daadwerkelijk slimmer maken.

Solliciteer op de stage/afstudeeropdracht