Truck telematica
Transport Intelligentie met (onze) hardware.

Blijf op de hoogte. Bespaar geld. Rij veiliger.

Breid je kennis uit met onze N-able, N-dure of reeds aangeschafte hardware.

Optimaliseer je operaties
Automatiseer routine-inspecties, workflows en verkrijg volledige controle over je vloot. Door realtime waarschuwingen automatisch te ontvangen, kan je organisatie onmiddellijk reageren op problemen en potentiële besparingen.
Verbeter de marges

Voorkom om te weinig te factureren met gedetailleerde analytische rapporten over gemiddelde reiskilometers, wachttijden en draaiuren van de koelmotor. Bespaar brandstof, optimaliseer routes en verhoog de uptime van je wagenpark. Met onze diagnose systemen blijf je op afstand op de hoogte van je trucks en assets. Ontvang realtime waarschuwingen voor foutcodes.

Verhoog de veiligheid

Met onze bruikbare chauffeursrapporten en een inzichtelijk online dashboard, is het verbeteren van rijgedrag kinderspel. Gemiddeld verbetert het rijgedrag met 18% bij het succesvol gebruiken van onze analytische suite. Ontvang direct meldingen op je smartphone als zich incidenten voordoen.

Het rijgedrag positief beïnvloeden

Het nauwkeurig kunnen volgen van het rijgedrag op basis van verschillende parameters, zijn de eerste stappen bij het coachen van bestuurders om hun rijgedrag te verbeteren.

Opgenomen events zijn: hard remmen, hard accelereren, snel rijden over hobbels, hard bochtenwerk, uitrollen en cruise control. Deze events worden op een eenvoudige en overzichtelijke manier gepresenteerd in ons online dashboard, zodat de wagenparkbeheerder of de eigenaar conclusies kan trekken en actie kan ondernemen. Met deze inzichten kun je direct ingrijpen waar dit nodig is of een bestuurder complimenteren voor zijn voorbeeldige rijgedrag.

We bieden ook een applicatie voor rijgedrag aan, genaamd Truck Hero voor iOS en Android.

Heb zicht op elke beweging met track & trace

Track & Trace biedt de informatie die je nodig hebt om volledig op de hoogte te zijn van alles wat met je reis van je truck te maken heeft. Met andere woorden, het volgen van de voortgang van rijroutes, de huidige snelheid van het voertuig, weten of je bestuurder rust of rijdt. Dit is nu allemaal voor je beschikbaar gemaakt. Track & Trace, de perfecte oplossing voor realtime inzicht in je truck.

We hebben ook een handige track en trace applicatie, genaamd Trailr voor iOS en Android.

Optimaal brandstofverbruik

Constant zicht op het brandstofverbruik van je (vrachtwagen of bus) wagenpark, 24 uur per dag, waar je ook bent? Het is mogelijk! Fuel save van Route42 is een nieuw innovatief systeem dat exact kan volgen wat je trucks per rit verbruiken. Rijden op de snelweg met volle lading of stationair draaien tijdens een korte stop, het houdt alles bij. Op deze manier weet je altijd hoe efficiënt de trucks daadwerkelijk rijden. Op deze manier krijg je meer grip op het brandstofverbruik en zul je al snel veel brandstof besparen.

Bewijs nodig? Wij staan achter je met onze dashcam.

Een dashboard camera is een essentieel stuk technologie in hedendaagse voertuigen. Het kan bijvoorbeeld bewijzen dat je niet verantwoordelijk bent voor een auto-ongeluk. Maar zou het niet nog beter zijn als het ongelukken zou kunnen voorkomen? De bestuurder kan bijvoorbeeld worden gewaarschuwd om afstand te blijven houden of als hij wordt afgeleid. Omdat de beelden in realtime naar de cloud worden gestuurd is het mogelijk om onmiddelijk maatregelen te kunnen nemen. Dit kan allemaal door de dashcam aan te sluiten op ons platform. Het is veel slimmer en ook nog eens veel veiliger.

Bepaal op afstand wanneer je de truck echt stil moet zetten.

Voertuig diagnostiek op aftand en real-time foutcode-waarschuwingen stellen onderhoudsafdelingen in staat om defecten te voorkomen en de uptime van de vloot te vergroten.

Verstandige planning met de op afstand uit te lezen tachograaf

Zorg ervoor dat je je aan de regels houdt. Download eenvoudig alle DDD-bestanden met onze externe tachograaf-download toepassing.

Waar wacht je nog op?

Door automatisch al je POIs en klantlocaties te uploaden, geeft het platform je direct inzicht in de wachttijden. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer de wachttijden de norm overschrijden. Factureer gemakkelijk de overtollige wachturen aan je klant. Integreer de wachttijden om de naleving van de planning te verbeteren.

Gebruik je voertuigen op de best mogelijke manier.

Krijg inzicht in het gebruik van je wagenpark. Blijf gemakkelijk op de hoogte van voertuigen die niet worden gebruikt en investeer tijdig om aan de vraag van je klanten te voldoen.

Weet meteen wanneer je volgende apk is.

Eén overzicht met alle aankomende routine- en regelgevingsinspecties van je voertuig. Of krijg inzicht in de tachograaf door gebruik te maken van onze integratie met overheidsdatabases.

Bescherm je kostbare brandstof. Bespaar op verloren geld!

Fuelprotect bewaakt 24/7 de brandstofniveaus in de tank met grote nauwkeurigheid, ongeacht of het contact is uitgeschakeld of niet. Daarnaast is een van de grote voordelen van dit systeem dat dieven bijna geen brandstof kunnen stelen zonder te worden ontdekt. Als het toch gebeurt, waarschuwt de Fuelprotect-app direct wanneer onverwachte wijzigingen worden geregistreerd.

Neem contact op over onze truck telematica

Heb je algemene vragen over onze truck telematica? Stuur ons een mail via dit formulier of bel ons!

[recaptcha size:compact]