Trailer tracking icoon

Trailer tracking systeem

Transport Intelligentie met (onze) hardware.

Met trailer tracking blijf je op de hoogte.

Bespaar geld. Rij veiliger.

Breid je kennis uit met onze N-dure, N-dure Plus of reeds aangeschafte hardware.

Track icoon

Optimaliseer je operaties
Automatiseer routine-inspecties, workflows en verkrijg volledige controle over je vloot. Door realtime waarschuwingen automatisch te ontvangen, kan je organisatie onmiddellijk reageren op problemen en potentiële besparingen.

Bespaar icoon

Verbeter de marges

Voorkom om te weinig te factureren met gedetailleerde analytische rapporten over gemiddelde reiskilometers, wachttijden en draaiuren van de koelmotor. Bespaar brandstof, optimaliseer routes en verhoog de uptime van je wagenpark. Met onze diagnose systemen blijf je op afstand op de hoogte van je trucks en assets. Ontvang realtime waarschuwingen voor foutcodes.

Veiligheid icoon

Verhoog de veiligheid

Met onze bruikbare chauffeursrapporten en een inzichtelijk online dashboard, is het verbeteren van rijgedrag kinderspel. Gemiddeld verbetert het rijgedrag met 18% bij het succesvol gebruiken van onze analytische suite. Ontvang direct meldingen op je smartphone als zich incidenten voordoen.

Track en trace systeem

Krijg zicht op elke beweging

Track & Trace biedt de informatie die je nodig hebt om volledig op de hoogte te blijven van alle bewegingen die je trailers (en andere assets) maken. Met andere woorden, het volgen van de voortgang van rijroutes, de huidige snelheid van het voertuig, weten of je bestuurder rust of rijdt. Dit is nu allemaal voor je beschikbaar gemaakt. Track & Trace is de perfecte oplossing voor realtime inzicht in je trailers en andere assets.

 

Trailr app icoon

 

We hebben ook een handige track en trace applicatie, genaamd Trailr voor iOS en Android. Hiermee is het mogelijk om ook onderweg je trailers te tracken!

Track overzichtspagina
Trips overzichtspagina
Trips detail pagina
Rijgedrag overzichtspagina

Rijgedrag analyseren

Verbeter het rijgedrag van je chauffeurs.

Het nauwkeurig kunnen volgen van het rijgedrag op basis van verschillende parameters. Onze rijgedrag applicatie maakt het mogelijk om per rijgedrag kenmerk analyses te maken. Deze kenmerken zijn: optrekken, remmen, hard rijden, schokken, overhellen en kritieke events (dit zijn echt harde ingrepen). Aan de hand van overzichtelijke dashboards met scores en maandelijkse rapporten, is het mogelijk om de progressie van je chauffeurs te bekijken en bij te sturen. De top 5 uitschieters laten de meest positieve en negatieve chauffeurs zien die je kan coachen. Weet waar de kritieke hotspots zijn en vermijd deze plekken in jouw planning. Bekijk dashcam beelden om zo situaties te analyseren.

Als wagenparkbeheerder of eigenaar kan je nu dus conclusies trekken en actie ondernemen. Met deze inzichten kun je direct ingrijpen waar dit nodig is of een bestuurder complimenteren voor zijn voorbeeldige rijgedrag.

 

Truck hero app icoon

 

We bieden ook een applicatie voor rijgedrag aan, genaamd Truck Hero voor iOS en Android. Deze applicatie is voor vrachtwagenchauffeurs om hun eigen prestaties van hun rijgedrag te volgen.

Wachttijden analyse

Waar wacht je (trailer) nog op?

Door automatisch al je POIs en klantlocaties te uploaden, geeft het platform je direct inzicht in de wachttijden van je trailers en andere assets. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer de wachttijden de norm overschrijden. Factureer gemakkelijk de overtollige wachturen aan je klant. Integreer de wachttijden om de naleving van de planning te verbeteren.

Wachttijden overzichtspagina
Inzet van trailers pagina
Inzet van trailers pagina

Inzet van trailers

Gebruik je voertuigen op de best mogelijke manier.

Krijg inzicht in het gebruik van je wagenpark en dus ook die van je trailers. Blijf gemakkelijk op de hoogte van trailers en andere voertuigen die niet worden gebruikt en investeer tijdig om aan de vraag van je klanten te kunnen blijven voldoen. Het kan dus ook de andere kant op. Het kan zijn dat je overcapaciteit hebt en een aantal trailers anders kunt inzetten. Kortom, krijg inzicht, onderneem actie en optimaliseer de inzet van je trailers en andere assets.

APK & Onderhoud

Analyseer het onderhoud van je trailers

Eén overzicht met alle aankomende routine- en regelgevingsinspecties van je voertuig. Krijg inzicht in de tachograaf door gebruik te maken van onze integratie met overheidsdatabases. Blijf je trailers optimaal inzetten en voorkom onnodige uitval.

APK trailer pagina
Onderhouds van trailer pagina
Transport intelligentie platform koppelingen

Transport intelligentie platform

Extra sensoren geven meer inzicht in je trailers

Ons systeem is zo ingericht dat er meerdere externe sensoren kunnen worden gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan deursloten of andere sensoren.

Neem contact op over ons trailer tracking systeem

Heb je algemene vragen over ons trailer tracking systeem? Stuur ons een mail via dit formulier of  bel +31 (0)76 – 886 22 05!

[recaptcha size:compact]