Voertuig data in, intelligentie eruit

Fleetbot beta

Een van de voornaamste oplossingen van het Transport Intelligentie Platform is de Fleetbotbeta. Met de Fleetbotbeta ontvang je (en andere relevante personen) automatisch de belangrijkste notificaties op het juiste moment en via vooraf ingestelde kanalen. Zo ben je alleen op de hoogte wanneer het nodig is en bespaar je tijd.

Integratie

Breng moeiteloos je bestaande logistieke gegevensbronnen zoals planning, bestaande FMS, charters en externe leveranciers samen, zonder dat je complexe software-integraties hoeft op te zetten en te onderhouden.

Verrijk

Omdat we elke week nieuwe gegevens integreren, voegen we herhaaldelijk nieuwe inzichten en daarmee intelligentie toe aan ons platform. Denk aan het combineren van (historische) informatie over het weer, verkeer en nog meer indicatoren om te voorspellen hoe lang bepaalde reizen kunnen duren. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Hoe meer gegevens we verbinden, hoe meer we kunnen verrijken.

Transport Intelligentie

Naarmate we nieuwe gegevensbronnen verwerken, kunnen we elke week nieuwe inzichten verkrijgen. We voegen continu waarde toe aan onze gegevens door interessante verbanden tussen verschillende soorten gegevensbronnen te identificeren. Deze intelligentie is volgens ons cruciaal om de concurrentie voor te blijven.

Compatibiliteit

Integreer gegevens met één klik op de knop met behulp van onze smartphone tracking app ‘Track Me’ in combinatie met het Transport Intelligence Platform.

Neem contact op over ons intelligentie platform

Heb je algemene vragen over ons intelligentie platform? Stuur ons een mail via dit formulier of bel ons!

[recaptcha size:compact]